И така, как е дори отговорно да се разгледа ефективно тази тема [r]?

И така, как е дори отговорно да се разгледа ефективно тази тема [r]?

On March 26, 2023, Posted by , In blog, With No Comments

И така, как е дори отговорно да се разгледа ефективно тази тема [r]?

Какво липсваше в тези заглавия? Много. Изследването започна преди повече от 25 години. Той събира информация за това, което хората ядат редовно.

Последните измервания на диетата се проведоха през 2010 г., преди големия скок и тенденции в диетите без глутен.

Всъщност, без глутен без глутен Диетите станаха популярни през 2009-2010. Сигурен съм, че хората не са имали време да развият сърдечно заболяване, специфично за без глутен през този кратък период от време.

И така, как дори е отговорно да се разглеждат ефективно тази тема [r]?

Може би най -голямата грешка в изследването; Няма достатъчно време за оценка на риска от сърдечни заболявания.

Това създава грешка чрез пропускане; Продуктите без глутен са били редки на пазара по това време и преди това.

Новите селскостопански практики за съдържащи глутен култури не са присъствали, когато се проведе изследването, като изсушаване на културите.

Това е практиката за напръскване на убиец на плевели на зърнени дни преди прибиране на реколтата, често пшеница, соя и царевица.

Кой яде продукти без глутен в проучването?

Хората, които търсят продукти без глутен в това проучване, най-вероятно са имали заболяване, наречено цьолиакия.

Това е заболяване, което увеличава смъртността, има много възпаление и повече. Целиакията увеличава драстично риска от сърдечни заболявания.

Изглежда очевидно, че те ще намерят това, което са направили, но те не са говорили защо в заглавията.

Изследването също е Не гледах и пълно изключване на глутен. Те разглеждаха нивата на прием на глутен [R].

просто отрязването на глутен, вероятно няма да помогне на човек с цьолиакия или непоносимост. Увреждането от възпалението все още може да възникне при ядене на малки количества.

Проучването може да бъде толкова добро, колкото дизайна и в този случай въпросите не се отговориха с лошия дизайн.

Какво се случва с хората с чувствителност към глутен?

Чувствителността към глутен е реална, а до 30% от популацията го има.

Чувствителността към глутен създава анормален имунен отговор в Тяло, включително ненормален Т -клетъчен отговор [R].

Единственият начин за диагностициране на чувствителността към глутен е чрез елиминирането на глутен по това време.

Когато някой елиминира чувствителността, то може да бъде Помощ при отслабване, понякога бързо.

Защо се подобряват? И защо често стават по -стройни, понякога много бързо?

1. Имунната система на имунната система

имунните отговори на глутен може да създаде сигнали за опасност в тялото, които стърчат хранителни вещества по нежелани начини. Един резултат: Тялото може да стане по -гладно и по -голямо.

Клиницистите в цялата страна бавно се учат за себе си, че хората могат да станат по -добри. Те дори могат да лекуват много сериозно заболяване и може би да отслабнат, с безглутенова диета като част от балансирана диета [R].

Вземете работата на д-р Тери Уолс като пример. Тя имаше прогресивна множествена склероза. Както в живота си, така и в своите изследвания тя намери голям успех с това: диета без глутен плюс обилни количества зеленчуци и други здравословни навици.

Нейната прогресивна, инвалидизираща болест беше повдигната с безглутенова, здрава, здрава диета. Нейните изследвания показват подобни резултати.

Друга констатация в нейните изследвания: планът й за диета е много здравословен и добре закръглен; Тя има почти пълно възстановяване [r].

Множеството склероза е заболяване на небалансиран имунитет и диетата играе мощно въздействие върху хода на заболяването.

Небалансираният имунитет може да възникне дори и с Фина непоносимост към глутен.

2. Глутенът причинява възпаление

глутенът може да причини възпаление. В проучвания върху животни, глутенът повишава възпалителните химикали в кръвта и доведе до увеличаване на теглото, затлъстяване и диабет [R] [R].

при хора, които са чувствителни към глутен, те могат да изпитват възпаление в цялото тяло, дори в нервната система и червата [r]. Възпалението може да забави загубата на тегло или да причини наддаване на тегло.

3. Глутенът и зонулинът

глутенът увеличава протеин, наречен Zonulin в храносмилателния тракт. Колкото по -високи са нивата на зонилина, толкова по -голяма е вероятността човек да има затлъстяване, по -големи талии и висок холестерол [r].

глутенът не е единствената храна, която променя зонулин в тялото, но е един от многото много Фактори [R].

4. Глутенът може да причини пропускливи черва

глутенът може да увеличи пропускливостта на червата или пропускливи черва, което води до възпаление в организма [R].

възпалението поради пропускащо черво може да затрудни отслабването . Това е така, защото възпалението може да спре загубата на мазнини.

5. Глутенът може да направи тялото ви да гладува за хранителни вещества

възпалението може да блокира употребата на хранителни вещества и метаболизма в организма. Когато тялото си помисли, че няма хранителни вещества, то ще жадува повече храна, за да получи хранителните вещества, от които се нуждае [r]. Ето защо някои пациенти с цьолиакия стават наднормено тегло, въпреки че са гладували за хранене.

Докато изследванията на хората са в началото на тази тема, проучванията върху животни показват, че диетите без глутен могат да помогнат за насърчаване на загубата на тегло [R]. < /p>

6. Без глутен храните могат да бъдат по-питателни

безглутенови закуски не винаги са здравословни.

Но от необходимост хората често ядат повече зеленчуци и не-обработени храни, когато следват глутен -Простната диета.

При безглутенова диета няма да хванете тортата за счупване или натоварени със захар десерти. Тези висококалорични храни, промотиращи тежести, ниско-хранителни храни поради намалената наличност на безглутенови опции:

биерифинирани крекерирани Noodlesramencakecookiesdonutsbagelsfried Foods

7. Gluten Free Diets May Make You More Mindful

When you have to look out for gluten, you are consciously making a decision each and every time you eat, not just grabbing the nearest food.

Това може да е голяма част от причината, поради която диетите без глутен насърчават загубата на тегло за някои хора.

Всяка ухапване изисква обмислено внимание.

8. Това, което жадувате най -много, може да бъде храната, която трябва да отиде.

Толкова много хора се борят с идеята да се откажат от глутен, защото тя е в любимата си закуска през нощта и те просто не могат да живеят без макаронени изделия и хляб.

Защо това се случва?

Когато сме чувствителни към храна, тялото може да изпрати ендорфини поради реакцията, която причинява в тялото, карайки ни да искаме Храни още повече [R].

глутенът дори може да направи химикали, подобни на опиати, в тялото, което ни кара да искаме много!

9. Лектините в пшеницата могат да ви накарат (и всеки) да раздуете.

Дори и да не сте чувствителни към глутен, може да сте чувствителни към лектините в съдържащите глутен зърна като пшеница.

Това може да причини болка, подуване на корема и да се добави към ширината на линията на талията.

Важни съображения

Не всички диети без глутен са еднакви и не всички диети, пълни с глутен, са едни и същи диети са едни и същи, е едни и същи диети, които са еднакви, е еднакви . Повечето хора са от едната страна на оградата или друга по отношение на своите убеждения около горещо обсъжданата тема. Диетата без глутен също е доста драстично различна от хората, които ограничават или ядат „малко глутен.“ Възможно е да се е необходимо пълно елиминиране, за да се намали възпалението. Глутенните диети могат да бъдат толкова пълни с нежелана храна, колкото диета, която съдържа глутен, ако не сте внимателни. Най-добре е да придадете диета без глутен за най-малко 3 седмици За да разберете дали това ще ви помогне да се почувствате по -добре. Искате ли повече начини да останете постни или да отслабнете? Трябва да замените хранителните вещества от лоша диета? Потърсете страхотни опции за добавка тук:

Информацията на този уебсайт не е оценена от храната & amp; Администрация по лекарства или друг медицински орган и се споделя само за образователни цели. Консултирайте се с Вашия лекар или доставчик на здравни услуги, преди да направите промени в режима на добавката си или начина на живот.

Най -легендарната употреба за лавандула е да помогнете за успокояване на тялото и ума. Разберете как лавандулата за безпокойство може да бъде следващото ви любимо лекарство.

Лавандулата се използва традиционно за много здравословни проблеми, включително инфекции, болка, подобряване на настроението и храносмилателно облекчение. Днес Lavender е одобрена от Европейската агенция по медицина за използване за облекчаване на стреса и тревожността.

полезно съдържание

Мога да направя малък процент от връзките на моя уебсайт в този блог без допълнителни разходи за вас. Благодаря за вашата подкрепа.

Съдържание

лавандула намалява тревожността за PeopleLavender Намалява тревожността поради процедури как лавандула намалява тревожността? Различни ефекти на лавандула за тревожност има лавандула имат странични ефекти? Chocolates or Chocolate sauceLavender-Coconut TeaLavender Precautions

Lavender Reduces Anxiety for People

A review of 7 clinical studies concluded that lavender capsules are effective for reducing symptoms of generalized anxiety disorder, and also improved sleep and quality of Живот във всички проучвания.

Тези изследвания използват вид стандартизирана лавандула от 80 mg в гелкап, наречен Silexan. Silexan не се предлага в Съединените щати, но можете да намерите сравними продукти онлайн и гелкапи на лавандула, наречени Serenity тук.

лавандулово масло, прието като капсула, беше толкова ефективна, колкото лекарствената терапия за тревожност ( Лоразепам) и в клинично изпитване. Лавандулата е привлекателна алтернатива на лекарствата, тъй като няма успокояващи ефекти или странични ефекти на лоразепам.

Лавандулата намалява тревожността поради процедури

лавандулата е в състояние да намали симптомите на тревожност при специфични и остри здравословни състояния. Лавандулата намали тревожността след хоспитализация със сърдечни проблеми. Той също така намалява кръвното налягане, сърдечната честота и средното артериално налягане в сравнение с плацебо.

Използването на лавандулово масло също намалява симптомите на тревожност по време на дентални прегледи.

масла от лавандула и сандалово дърво, когато се вдишват. Като ароматерапия са ефективни за намаляване на тревожността, свързана с биопсия на гърдата в сравнение с плацебо, или захарно хапче (5).

Как лавандулата намалява тревожността?

Разнообразни ефекти на лавандула за тревожност

Лавандуловото масло се свързва с много важен невро-рецептор, наречен NMDA. Лавандулата има благоприятно въздействие върху NMDA. Известно е, че този рецептор участва в определени неврологични и психиатрични разстройства, включително епилепсия и болест на Паркинсон.

В проучване на 90 пациенти, подготвящи се за сърдечна операция, вдишването на етеричното масло от лавандула намалява хормона на стреса, наречен кортизол чрез Поразителни 70 процента в сравнение с контролната група.

лавандулата също защитава клетките в мозъка от токсини. Лавандулата може също да има антидепресантни ефекти, тъй като полезно засяга серотониновите преносители.

лавандулата може допълнително да е успокояваща, тъй като има антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти. Намаляването на възпалението и окисляването помага за защита на мозъка по много начини; Всъщност повечето заболявания днес се възползват от това действие.

Има ли лавандула странични ефекти?

Важен въпрос, който трябва да се вземе предвид, когато мислите за ефективността за стрес и безпокойство, е също така да се вземат предвид потенциала Недостатъци на лекарства, използвани за лечение на стрес и тревожност.

бензодиазепините, макар и полезни, понякога имат осакатяващите оттегляне и отскок.

Страничните ефекти на лавандулата са много минимални за никой.

Лавандула също има обезболяващи ползи в сравнение с плацебо.

Свидетел на лавандула

Ето един страхотен доклад за случая на лавандула от моя приятел и колега, Кале Ван Ной, RD:

Способност да се успокоя:

Моят 2 -годишен син беше в болницата с внезапен, тежък случай на крупа и те искаха да го държат за една нощ, за да се уверят, че е добре. Беше 2 сутринта … медицинските сестри току -що го бяха проверили – казаха, че е добре и че трябва да се опитам да спя малко. Легнах на този болничен стол с топло одеяло, но не успях да заспя, докато умът ми продължаваше да се върти -преминавайки през всичко отново и отново. Синът ми спи спокойно и дишаше добре, но просто не можах да успокоя ума си достатъчно, за да спя. Спомних си моята лавандула и това е способността да се успокоя, така че го извадих, сложих няколко капки в ръката си – разтрих ги заедно и го прегърнах над носа си, като поех дълбоко вдишване. Легнах назад и бързо заспах. Събудих се с медицинските сестри, проверявайки сина си отново и перспективата ми беше толкова различна – почувствах се надежда, облекчена и благодарна.

Използване на лавандула в готвене

Лесен начин да получите повече Ползите за здравето на лавандула са да се готви с това универсално цвете или да се използва етеричното си масло. Използвайте само сертифициран чист терапевтичен клас (CPTG).

аз целенасочено не добавям точни количества в много от моите рецепти. Защо? Най -добрите готвачи имат вкус, докато вървят.

предпочитанията на силата на лавандулата са много лично. Искам ароматът да има силно въздействие.

Други може да не го искат толкова силен. Това е добре. Всичко може да се почувства добре, след като има някаква лавандула.

Уебсайтовете Внимание с помощта на лавандула при готвене, цитирайки, че може бързо да надвиши ароматите. Не е проблем, ако ме питате. Донесете мощния аромат!

Шоколати от лавандула или шоколадов сос

Необходими съставки:

Масло от тъмен шоколадов барсондура или изсушено лавандуло , Добавете лавандула към вашия вкус предпочитание. Свършен. Ако използвате етерично масло, вървете лесно. Една капка върви дълъг път.

Ако искате да направите това в сос, добавете маслото и кокосовото мляко, за да постигнете желаната консистенция.

чай от лавандула-кокос

Необходими съставки:

врящи waterearl сиви чаени листави листави пъпки или етерични маслени кокоси Buttercoconut Milkhoney

Добавете чаени листа и лавандулови пъпки в дифузьор за чай. Изсипете вряща вода и стръмно за 3-5 минути. Смесете в кокосово масло, мляко и мед. Можете да използвате сметана, ако предпочитате кокос.

Можете също така просто да хвърлите пъпките или малко капка етерично масло вдясно.

Няма нужда да изобретявате колелото. Вижте тези връзки за повече рецепти:

лавандула лед Cubesfresh билка с омлет с лавандула Potatoesslow Печен доматните лавандула и лешникови омагьосани салмонцитруси-лавандула винегретлавандула и мед печени пилешки манкери

Добавете пъпки от лавандула или етерично масло, за да се появят само за всякакви видове. на чай, вливане на вода или напитки.

предпазни мерки за лавандула

Ако готвите или ядете лавандулови масла, уверете се, че ще намерите висококачествена форма, която е сертифицирана чиста терапевтична степен.

Лавандулата е общопризната като безопасна. Както при всичко, консултирайте се с вашия доставчик на здравни грижи, преди да увеличите количеството на допълнителната лавандула, която приемате.

Ако сте алергични към лавандула (развийте обрив), моля, избягвайте употребата му.

a Дума на предпазливостта: Няколко случая на случая на предпубертални момчета, използващи лавандула за продължителни периоди от време, отбелязаха гинекомастия. Това всъщност е често срещан симптом на пубертета. Не се забелязват дългосрочни странични ефекти. Използването на големи количества лавандула в тази възрастова група се предупреждава (7).

Информацията на този уебсайт не е оценена от храната & amp; Администрация по лекарства или друг медицински орган и се споделя само за образователни цели. Консултирайте се с Вашия лекар или доставчик на здравни услуги, преди да направите промени в режима на добавката си или начина на живот.

Билката, известна като Sage, се почита като мощно, лечебно растение. Използването на градински чай като етерично масло вероятно датира от Средновековието; След това методът на дестилация на пара за етерични масла е разработен [R]. Ползите за етерично масло от градински чай са огромни за здравето, тъй като това е много концентрирана форма на мъдрец.

Хората използват градински чай от хиляди години, за да подобрят паметта и да подобрят много аспекти на здравето.

Sage дори е използван в древен Рим като част от официалната им лекарствена фармакопея.

Както скоро ще разберете, Sage е подходящо наречен Sage, което буквално означава „някой, който е постигнал мъдрост.“

Contents

Comments are closed.